3x de beste koffie en een thee(s)pot

De herfst is overduidelijk begonnen. Je ruikt het als je buiten loopt en je merkt het aan de regen, wind en nog eens regen. Waarschijnlijk zit je nu te wachten op iets warms (en dan moet de winter nog komen). Daarom vind je hier de beste plekjes voor een goede kop koffie. En voor de niet-koffiedrinkers onder ons: er is ook een optie 4. Benieuwd? Lees snel verder!

White label coffee

Hier drink je echte koffie. En hoezo dan ‘echte’? Zij roosteren hun eigen koffiebonen en extra leuk: ze geven ook advies. We hebben te maken met echte kenners. Daarnaast is er een shop, zodat je thuis ook je eigen koffiebar kunt optuigen.

Lot 61

‘Born in Sydney, raised in Brooklyn, roasting in Amsterdam.’ Deze koffiebonen hebben al een hele reis afgelegd. Vanaf de andere kant van de wereld helemaal naar Nederland. Gelukkig kan jij voor jouw kopje koffie gewoon de deur uitlopen bij Rhapsody, de straat oversteken en binnenstappen bij Lot61.

The Villy

Ja, als bewoner van Rhapsody is The Villy echt wel ‘the place to be’. Want zeg nou eerlijk: dit is gewoon jouw tweede thuis, toch? Het is het hart van het gebouw en jouw vaste plek om af te spreken en eindeloos koffie te drinken.

T’s Teabar

Waar de een heel gelukkig wordt van een kopje koffie, is dit echt de hemel voor de theeliefhebbers. Zoveel soorten thee, dat je hier stiekem minstens 30 keer moet komen om alle smaken een keer te hebben geproefd. En als je er toch bent: neem er gelijk een stukje red velvet cake bij, je zult er geen spijt van krijgen.