3x het beste ijs in de buurt

Ook al is het inmiddels augustus, we hebben eigenlijk nog vrij weinig gezien van een echte zomer in Nederland. Volgens de weersverwachtingen, als we die dan mogen geloven, wordt het de komende week toch echt mooi weer. Lees richting de 25 graden. En dan willen we natuurlijk maar één ding: een ijsje halen! Genoeg keuze in Amsterdam, maar waar kan je nou echt het lekkerste ijs halen in Amsterdam-West? Hieronder lees je precies bij welke 3 ijssalons je het beste ijs vindt in de buurt van Rhapsody.

Frank & Lydia’s IJssalon | Bos en Lommerweg 156
Dit is echt een traditionele, Italiaanse ijssalon. Elke dag tussen 11:00 tot 22:00 uur kan je hier een heerlijk ijsje halen op een hoorntje of in een bakje, net wat jij wilt. De echte ijsliefhebbers moeten hier zeker heen. Je kan hier namelijk een heuse ijs piramide bestellen met minimaal 30 ijsbollen. Met wie ga jij zo’n kunstwerk van ijs delen?

Check hier de website van Frank & Lydia’s Ijssalon

Massimo Gelato | Jan Hanzenstraat 15
Misschien wel dé ijskoning van heel Amsterdam. Eerst was deze ijswinkel alleen te vinden in de Pijp, maar sinds kort is er een tweede winkel geopend in West. Elke dag geopend van 10:00 tot 23:00 uur. Als je hier een ijsje gaat halen, houd dan wel ‘even’ rekening met een lange rij. Maar eerlijk: al na de eerste hap weet je het zeker… Totally worth it!

Check hier de website van Massimo Gelato

La La IJs | Tollensstraat 65 F
Heerlijk ijs met verse en biologische ingrediënten. In dit roomijs proef je echt de volle melk en er zijn geen kunstmatige smaak-, geur- of kleurstoffen toegevoegd. Dit is echt puur ijs op een hoorntje. En trouwens, het ijs wordt ook nog eens gemaakt met een ijsmachine die werkt op zonne-energie. Alles behalve een standaard ijswinkel dus. In de zonnige zomermaanden kan je hier elke dag terecht van 12:00 tot 22:00 uur. Neem je een bolletje basilicum-citroen ijs? Of toch liever vlierbloesem ijs? (We zeiden het al, geen standaard ijswinkel.)

Check hier de website van La La IJs