Rhapsody Community

Community gevoel in Rhapsody

In Rhapsody woon je niet alleen. Natuurlijk heb jij jouw eigen heerlijke woning, maar daarnaast is er binnen Rhapsody een community waar jij onderdeel van bent.

Community host in The Villy
In The Villy ontmoet je de community host, die klaarstaat voor alle bewoners van Rhapsody. Je kan altijd appen, bellen, via de bewoners-app een berichtje sturen, of je loopt gewoon even langs. De deur staat open. 

Naast de gebruikelijke service, zoals het regelen en organiseren van allerlei zaken in Rhapsody, zal de community host zich ook actief bezighouden met een mooie programmering voor bewoners en andere buurtgenoten. Zo ontstaat er community gevoel in de buurt.

The Villy
The Villy is ons dorp in de stad, een ontmoetingsplek waar je altijd kunt aanschuiven. Om te relaxen, werken of een pakketje op te halen, maar vooral om in contact te staan met anderen. Al enige tijd is The Villy To Go open en kun je alvast genieten van de allerlekkerste koffie, smoothies en verschillende lekkernijen van de kaart. 

Bij The Villy draait alles om het vergroten van het woongenot, sociale cohesie en lokale betrokkenheid. Je ervaart er het gevoel van een knusse, dorpse omgeving, maar dan in de dynamische stad. Niets hoeft en alles mag: het is een plek waar je het gevoel van thuiskomen ervaart, samen met de rest van The Villy Community.