De agenda van MAQAM

MAQAM is een creatieve ruimte voor alle Amsterdammers; buurtbewoners, talent én creatieven. Het is gevestigd in Rhapsody naast The Villy en iedereen is welkom! Onder meer presentaties, tentoonstellingen, repetities, workshops en masterclasses kun je zien of volgen. Ook de komende periode staan er weer uitdagende en mooie activiteiten gepland.

Zo speelt zaterdag 16 april het Mehmet Polat Quartet een combinatie van verschillende muziekstijlen: van Afrika tot India, Perzië tot de Balkan en van modern tot jazz. Op deze muzikale avond krijg je een prachtige culturele mix aan muziek voorgeschoteld.

Over cultuur gesproken: Op zaterdag 7 mei verzorgen Rachid Comedian Larouz (bekend van o.a. Raymann is laat! en Comedy factory) en Omar Ahaddaf (o.a. winnaar van het Leids Cabaret festival) samen een uniek en niet eerder vertoond programma. Hoogwaardige stand-up comedy, volledig Arabisch gesproken. Het programma heet ‘Arabest’ en zoiets als ‘geef mij het beste’ betekent. Een avondvullend programma ouderwetse stand-up comedy met onderwerpen die vooral voor Marokkanen herkenbaar zijn.

Benieuwd naar andere shows, tentoonstellingen en meer in MAQAM? Hou de pagina met het programma in de gaten. Deze pagina wordt continue aangevuld met nieuwe activiteiten.