De community host in Rhapsody staat voor je klaar

Heb je vragen over parkeren, gereedschap nodig, zoek je hulp bij verhuizen of wil je informatie over de schoonmaak binnen Rhapsody? Met al je vragen of problemen kun je terecht bij Bruno en Ashly. Zij zijn de community hosts van Rhapsody en helpen je met alles waar je tegenaan loopt. Kunnen zij het niet zelf oplossen, dan zorgen zij er voor dat iemand anders dat doet. Wel zo makkelijk!

De community hosts zijn het middelpunt van de Rhapsody gemeenschap. Altijd bereikbaar per app, mail, telefoon of door gewoon even langs te lopen. Ze hebben hun kantoortje midden in het hart van Rhapsody, The Villy. The Villy is een ontmoetingsplek voor bewoners van Rhapsody én mensen uit de buurt. Hier ontmoet je elkaar, vind je een rustige werkplek en klets je bij met een kop koffie in de hand.

Community host Ashly geniet van het contact met de bewoners. Ze werkte eerst bij The Villy zelf en kende dus al veel gezichten. Sinds enkele maanden is zij community host en dat verveelt geen moment. “Wij helpen bewoners met alle soorten service die zij nodig hebben. Vaak proberen wij zelf van dienst te zijn, maar soms is het nodig om andere aan te sturen. Zo pakt Peter, onze huismeester, de klusjes in en rond de gebouwen op. Die is daar heel handig in, dus dat besteden we graag uit.” Daarnaast zorgen de community hosts voor verbinding met de buurt. “We proberen evenementen te organiseren waarbij de bewoners en de buurt met elkaar in contact komen. Zo hadden we kort geleden een ‘literair diner’. Daarbij kwamen schrijvers uit de buurt vertellen over hun boeken en namen bewoners hun favoriete boek mee om over te praten. Tussendoor werden de gangen geserveerd en werd er genoten van het heerlijke eten.”

En maken de community hosts ook wel eens gekke dingen mee? Ashly: “Dat valt heel erg mee eigenlijk. Al heeft er wel eens een hond bij ons in één van de liften gepoept en werd ons gevraagd wat te doen. Haha, nou.. Dat moest dus maar even schoongemaakt worden.” Maar zelfs dat kan de pret niet drukken. “Ik vind het ontzettend leuk om echt onderdeel te zijn van Rhapsody en bewoners te helpen met alles waar zij tegenaan lopen. Mocht je ons nog niet ontmoet hebben, dan verwelkomen wij je graag in ons knusse kantoortje in The Villy!”