December special

Stap met ons mee in de betoverende wereld van de decembermaand, waar de sfeer van warmte, gezelligheid en verwachting in de lucht hangt. 

In deze feestelijke kerstspecial omarmen we de magie van de feestdagen, waar families samenkomen, huizen stralen met lichtjes en harten vervuld zijn van liefde en vreugde. Terwijl we genieten van de tradities die deze tijd kenmerken, werpen we ook een blik op de toekomst, vol nieuwe wensen en boeiende uitdagingen die het komende jaar met zich mee zullen brengen. Laat ons samen de fonkelende decemberdagen vieren en vol verwachting uitkijken naar het nieuwe jaar dat voor ons ligt.

Feestdagen in Amsterdam
De kerstvakantie is hét moment om te genieten van al het moois dat de stad te bieden heeft. Ben je op zoek naar inspiratie? Wij helpen je op weg.

Ga lekker schaatsen
Ontdek diverse schaatsmogelijkheden in Amsterdam, waaronder de vernieuwde Jaap Eden IJsbaan, de sfeervolle ijsbaan op het Rembrandtplein met gezellige chalets en de gloednieuwe ijsbaan op Strand IJburg, in samenwerking met Restaurant De Japanner. Voor details, bezoek de respectievelijke locaties online.

Amsterdam Light Festival
Tot en met zondag 21 januari versiert het Amsterdam Light Festival de straten in het centrum van de stad. Geniet lopend of varend van de mooiste lichtkunstwerken van kunstenaars uit de hele wereld.

Bezoek een museum
Veel musea in Amsterdam zijn open tijdens de feestdagen. Denk aan NEMO, Het Groote Museum, het Stedelijk Museum, Ons’ Lieve Heer op Solder, EYE en Huis Marseille. Let op: de openingstijden zijn vaak aangepast. Kijk voor de zekerheid op de website van het museum waar je naartoe wilt.

Wat brengt 2024 jou?
Met het aanbreken van het nieuwe jaar liggen er weer talloze kansen op allerlei gebieden voor ons. Een nieuw hoofdstuk, gevuld met mogelijkheden en onontdekte paden, staat voor de deur. In dit tijdperk van vernieuwing en groei, waarin persoonlijke en professionele ontwikkelingen samenkomen, is het juist nu het ideale moment om de mogelijkheden op woongebied te verkennen.

Bij Rhapsody zijn af en toe woningen beschikbaar, waardoor jij echt onderdeel van de stad kan zijn. Leef het Amsterdamse leven van binnenuit en profiteer van alles wat de stad het jaar door te bieden heeft. Heb je interesse? Bekijk nu het beschikbare aanbod op de website en wie weet tot snel!