Deze festivals mag jij niet missen!

Als je woont in Rhapsody mag je jezelf een echte Amsterdammer noemen! Als echte Amsterdammer mag je absoluut het festivalseizoen niet missen. Dat betekent maar één ding: tijd om je dansschoenen aan te trekken en je feeststemming te laten gelden! Amsterdam is al lang een broedplaats voor geweldige festivals, en 2023 belooft niets minder dan epische muzikale avonturen. Laten we eens kijken naar enkele festivals die je niet wilt missen!

 

Mysteryland (26 en 27 aug. Haarlemmermeer)
Laten we beginnen met Mysteryland, de koning der festivals. Dit evenement was een van de eersten die zich niet alleen op muziek richtten, maar ook op diversiteit, esthetiek en veelzijdigheid. Bijna 30 jaar geleden zetten ze de toon voor een sprookjesachtige festivalervaring, en geloof me, die betovering is nog steeds springlevend. Met een line-up die je geest zal wegblazen en decoraties die je zintuigen prikkelen, is Mysteryland een walhalla waar verwondering de scepter zwaait.

 

Loveland (12 en 13 aug. Sloterpark)
Dan hebben we Loveland, het festival dat je het gevoel geeft op een exotische vakantiebestemming te zijn, terwijl je eigenlijk gewoon in onze geliefde stad Amsterdam vertoeft. Hier komt iedereen samen: van verdwaalde 18-jarigen festivalgangers tot vijftigjarige harde kern-beukers. Iedereen is hier vrolijk en relaxed, echt een ‘alles is liefde’ vibe. En de aankleding? Die is gewoonweg geweldig. Dwaal rond in een speeltuin, spring in het water op een rubberbootje of dobber op een waterfiets. Genoeg activiteiten om jezelf mee te vermaken.

 

Mystic Garden (17 juni Sloterpark)
Als je van een mysterieuze en dromerige sfeer houdt, dan is Mystic Garden jouw ultieme festival. Sloterpark is omgetoverd tot een betoverend sprookje dat tot leven komt. Verlichte bomen, tot leven gekomen magische figuren en kleurrijk decor creëren een spectaculaire omgeving. Verwacht techno en andere elektronische genres die je hart sneller laten kloppen. Het is een festival voor de echte dromers onder ons. Maar er is meer! Want de hiphop liefhebber kan er ook een plek vinden bij TijdMasjin.

 

Milkshake Festival (29 en 30 juli Westerpark)
Ook dit festival mag niet vergeten worden! Milkshake is een feest dat de stad Amsterdam viert en staat voor het vieren van de liefde in alle kleuren, maten én seksuele voorkeuren.

Hier draait het niet alleen om dance, maar om een hele levensstijl. Verwacht glitter, glamour, over de top en heerlijkheid. Het is een plek waar je kunt zijn wie je bent en kunt genieten van een onvergetelijk festival avontuur.

Wil jij op de fiets naar elk festival? Geen gezeur met files, geen overvolle bussen en geen wachttijden voor je eindelijk op locatie bent! Vind een woning in het mooie Rhapsody en maak gebruik van de verschillende mobility opties.