Even binnenkijken

Inmiddels een vertrouwd gezicht aan het Jan van Schaffelaarplantsoen in het westen van Amsterdam: Rhapsody. Een ensemble van 239 hoogwaardige en duurzame appartementen verdeeld over 5 gebouwen. Nieuwsgierig naar de binnenkant? We nemen je mee in een rondje door een appartement.

De huurappartementen in Rhapsody zijn modern, comfortabel en helemaal naar jouw eigen stijl in te richten. Zo voel jij je hier binnen de kortste keren thuis. Vanuit de woonkamer komen we in het domein van de hobby- of thuiskok. 

Keuken
Leef je culinair uit in de luxe open keuken van Bruynzeel Olympia dat voorzien is van Bosch apparatuur. De keuken beschikt over een inductie kookplaat, wandafzuigkap, koelkast, vriezer met 3 laden, combi-magnetron en een vaatwasser. Hiermee zet jij gegarandeerd de lekkerste gerechten op tafel.

Badkamer
Na de keuken nemen we een kijkje in de badkamer. En we treffen het, want de badkamer wordt opgeleverd met een wastafel en ruime inloopdouche met glazen douchewand. Hier hoeft niet veel meer te gebeuren.

Vloer
In de woningen zit niet standaard een vloer, maar het kan zijn dat de vertrekkende huurder de vloer wilt achterlaten. De overname hiervan regel je onderling. Lukt dit niet of wil je sowieso graag een nieuwe vloer leggen? Via de huismeester kun je in contact komen met een vloerenlegservice.

Duurzaam en een heerlijke binnentuin
De gebouwen in Rhapsody zorgen er voor dat er een binnentuin ontstaat die deels besloten is, maar wel toegankelijk en met veel groen. Op het dak van alle gebouwen zijn zonnepanelen geplaatst en er zijn speciale maatregelen getroffen voor geluidisolatie en beperking van fijnstof. Groen is belangrijk, vooral in de stad. Maar ook heel nuttig. De binnentuin zorgt voor de opslag van water en geeft verkoeling. En wie wandelt er nu niet het liefst door een prachtige tuin naar de woning?

Enthousiast geworden over de appartementen in Rhapsody? Kijk op de website of er op dit moment beschikbare woningen zijn en schrijf je direct in.