Fijn thuis belangrijker dan ooit

Nu corona weer hard om zich heen slaat en we nogmaals stappen terugzetten om grip op de situatie te krijgen, komen we erachter: een fijn thuis heeft een immens grote waarde. Het advies om thuis te werken komt net iets minder hard aan als je gelukkig bent met waar je woont. En eventueel niet op vakantie kunnen (we zijn benieuwd hoe dat gaat lopen) is beter te behappen als je middenin een leuke omgeving leeft.

Rhapsody is zo’n plek. De huurwoningen zijn prachtig ontworpen en ook nog eens duurzaam – ze leveren zelfs energie op. Maar Rhapsody is zoveel meer. Hier vind je aansluiting in de hechte community en ontmoet je de buurt in The Villy. De community manager zorgt ervoor dat er genoeg te beleven valt en er zijn nóg meer faciliteiten die het leven hier net iets leuker maken, zoals de KolenkitKas. Zo hoef jij je niet te vervelen, ook als je meer dan gewenst thuiszit.

Aan alle bewoners: wat de maatregelen ook worden, houd contact met elkaar en kijk vooral naar wat er wel kan. De community manager staat in ieder geval altijd voor je klaar!

En zoek jij nog een huurwoning, maar net iets meer? Bekijk dan zeker eens het aanbod van Rhapsody.