Rhapsody wenst jou een gelukkig nieuwjaar!

We sluiten 2022 af en kijken met veel enthousiasme vooruit. Het nieuwe jaar staat voor de deur en wij wensen alle bewoners van Rhapsody, alle Amsterdammers én alle geïnteresseerden een voorspoedig, succesvol en bovenal gezond 2023!

We laten december achter ons met de geur van verse Glühwein en oliebollen. Maar dat betekent niet dat er niets meer te doen is in de stad. Trek die Uggs weer uit de kast (Ja, ze zijn officieel weer legaal) en pak die knuffelige teddy jas van de kapstok. Deze activiteiten moet jij doen!

Neem in een frisse duik in de geschiedenis van Amsterdam
Amsterdam zit vol met verborgen parels. Zeker als je kijkt naar het Amsterdamse Museumkwartier. Met Winter Wonder Wandeling maak je een gezonde wandeling van 45 minuten door de geschiedenis van het Museumkwartier. Dit geheel begeleid door de beroemde verhalenverteller Willem de Ridder. Met behulp van een audiotour is hij jouw gids langs beroemde gebouwen en straten. Onderweg vind je ook uitstekende cafés en restaurants waar je een pauze kunt nemen. De tour is geheel gratis, dus wat houd je nog tegen?

Lekker knus in Brasserie de Luwte
Op 6 minuten loopafstand van de Dam vind je Brasserie de Luwte. Nadat je een bezoek hebt gebracht aan de grote kerstboom op de Dam, kan je aan de wintercocktails in dit gezellige restaurant. Het restaurant is volledig omgetoverd in kerstsfeer. Je kan daar je ogen, maar zeker ook je maag, de kost geven. Met een originele presentatie aan gerechten en cocktails, is het ongetwijfeld een groot feest.

Wil je in 2023 fris beginnen met een nieuwe woning in je favoriete hoofdstad? Kijk naar het actuele aanbod in Rhapsody.