Herfstwandelingen in Amsterdam

Herfstwandelingen in Amsterdam

Vanaf vandaag is het officieel herfst. Tenminste dan begint de astronomische herfst. Toch klopt het wel aardig als je naar buiten kijkt. In korte tijd is het van ‘een drankje doen op het terras’ snel verandert naar ‘op de bank zitten onder een dekentje.’ Maar ook dan hoef je niet alleen maar binnen te zitten, want de herfst biedt genoeg moois! Wat dacht je van een mooie herfstwandeling? Gelukkig heb je genoeg opties in Den Haag. Wij geven je alvast 3 tips!

Het Amsterdamse Bos
Dit prachtige natuurgebied is eigenlijk niet te missen in dit rijtje. Het bos, dat 3x zo groot is als het Central Park in New York, heeft zoveel wandelmogelijkheden, dat je aan één wandeling eigenlijk niet genoeg hebt. 

Amsterdam in een dozijn
Ook al woon je in Amsterdam, we durven te wedden dat jij nog nooit alle belangrijke bezienswaardigheden in Amsterdam hebt gezien. Deze route leidt je in 12 km langs dé belangrijkste plekken in de centrale grachtengordel, de 9 Straatjes, de Jordaan en andere klassiekers. Dan weet je meteen waarom Jonnhy Jordaan liever in Mokum zonder poen zat dan in Parijs met een miljoen. Wat een stad. Geef ons maar Amsterdam!

Verken jouw eigen buurt
En natuurlijk mag jouw eigen buurt niet ontbreken. Loop jouw woning in Rhapsody uit en verken de stad zonder plan. Ga je richting het Erasmuspark of loop je een stukje verder naar het Rembrandtpark? Zorg er in ieder geval voor dat er een lekker koffietentje op je route ligt, want een heerlijke koffie (of warme chocomel) hoort natuurlijk wel bij jouw herfstwandeling door Amsterdam!