Rhapsody Erasmuspark

Het Erasmuspark

Ben jij graag omringd door natuur en geniet jij van veel groen om je heen? Als bewoner van Rhapsody tref je het in dat geval. Laat je groene vingers spreken in de KolenkitKas of wandel twee straten door en sta midden in het Erasmuspark. Niet het bekendste park van Amsterdam en daarom een kleine introductie.

Het Erasmuspark ligt aan de kruising van de Hoofdweg en de Jan van Galenstraat. Een stukje bijzondere natuur midden in de stad. Vanuit Rhapsody is het enkele minuten lopen en met de fiets ligt het helemaal naast de deur. In het Erasmuspark vind je voor ieder wat wils. Een groot speelveld, een café en een bijzondere tuin.

Het speelveld heeft twee grote doelen, zodat hier grote partijtjes voetbal gespeeld kunnen worden. Dat wordt, zeker in de zomermaanden, dan ook veelvuldig gedaan. Sluit je aan bij één van de teams en laat je skills zien. Het veld is openbaar, dus iedereen kan deelnemen.

Klaar met de sportieve inspanning en wil je even bijkomen? Dat kan bij Terrasmus, een café met terras midden in het park. Heb je kinderen? Geen probleem. Er zit een afgesloten speeltuin bij, zodat jij even kunt relaxen terwijl de kinderen zich uitleven op de speeltoestellen of in de zandbak.

Wil je nog dichter bij de natuur komen, dan is The Miracle Garden een aanrader. Hier vind je een grote verscheidenheid aan bloemen en planten in alle vormen en kleuren. Een gezellig rustpunt in de stadse drukte. Vooral in de lente, wanneer de natuur op haar mooist is, weet je in The Miracle Garden niet waar je moet kijken!