Jouw plein in de buurt

Impressie van het vernieuwde Bos en Lommerplein. BEELD KOOLHOVEN & PARTNERS

Als bewoner van Rhapsody krijg je er veel extraatjes bij. Eén van die extraatjes is het volledig opgeknapte Bos en Lommerplein. Op loopafstand van je woning en hét plein van de buurt. Hier vind je een divers aanbod zoals kledingwinkels, supermarkten en eetgelegenheden. Drink een kopje koffie bij de Coffeecompany of haal een vette hap bij de KFC of FEBO. Niet erg gezond, maar neem je sportspullen mee en train de calorieën er gelijk weer af bij één van de twee sportscholen op het plein.

Dagelijkse boodschappen haal je bij de Albert Heijn of Vomar. Op die manier hoef je nooit ver weg om boodschappen te doen. Daarnaast heeft het plein een HEMA, bloemist, boekwinkel en een sportvoedingswinkel voor de sportievelingen onder ons.

Na de opknapbeurt van het plein in 2021 moet het in de toekomst echt een huiskamer van de buurt worden. Hier kom je om andere te ontmoeten, gezellig bij te kletsen en te genieten van alle levendigheid om je heen. Op het plein is ruimte gemaakt voor nieuwe verlichting, bomen, plantvlakken en vlonders zodat wandelpaden en pleintjes, terras mogelijkheden en speelplekken ontstaan met alle een verschillend karakter. Zo is er voor ieder wat wils.

Nieuwsgierig naar de buurt en de woningen in Rhapsody?