Kom wonen in Rhapsody

Kom wonen in Rhapsody

Welkom in Rhapsody, dé kroon op de transformatie van Amsterdam-West, ook wel liefkozend ‘Bolo’ genoemd. Hier, te midden van alle benodigde winkels en voorzieningen, vind je 239 duurzame middensegment huurwoningen die een compleet vernieuwde woonervaring bieden.

Rhapsody is niet zomaar een wooncomplex; het staat voor gemeenschap, duurzaamheid en innovatie. De begane grond herbergt The Villy, een inspirerende ontmoetingsplek van 400 m² waar bewoners en buurtgenoten kunnen eten, werken en ontspannen.

Met oog op de buurt, de bewoners en het milieu, is Rhapsody ontwikkeld met een duidelijke missie. Dit wooncomplex blinkt uit in duurzaamheid en energiezuinigheid. Stadswarmte, zonne-energie en innovatieve warmte-koudeopslag dragen bij aan een lage ecologische voetafdruk. De kenmerkende ronde gebouwen dempen niet alleen geluid, maar zijn ook een visueel statement. De binnentuin fungeert als een natuurlijke spons tijdens regenval en draagt bij aan een doordachte waterhuishouding.

In Rhapsody kom je te wonen in een hechte gemeenschap. Je vindt elkaar op meerdere plekken: in The Villy, waar je kunt eten en ontspannen, en bij Maqam, het nieuwe culturele centrum van Amsterdam-West. En voor gasten is er zelfs een logeerkamer in gebouw A, beschikbaar voor bewoners van Rhapsody.

Rhapsody biedt meer dan een thuis; het is een levensstijl waar duurzaamheid en saamhorigheid samenkomen. Ontdek Rhapsody, waar wonen écht leven is.

Wil jij wonen in Rhapsody? Dat kan! Kijk naar het actuele woonaanbod.