Lach, werk of bewonder in MAQAM

MAQAM: Jouw Creatieve Buurman
Naast het genot van het leven in Rhapsody staat MAQAM als een creatieve buurman klaar om je te verwelkomen. MAQAM is niet zomaar een instelling; het is een levendige creatieve ruimte die buurtbewoners, talent en creatieven samenbrengt in een smeltkroes van inspiratie. Stel je voor dat je, na een drukke dag in de stad, de deuren opent naar MAQAM, waar een wereld van artistieke expressie en culturele rijkdom op je wacht.

Het programma van MAQAM is als een kleurrijk palet van activiteiten en evenementen. Van intieme concerten tot boeiende presentaties, kunstzinnige tentoonstellingen tot levendige repetities, en van verrijkende workshops tot meeslepende masterclasses. In de inspirerende ruimtes van MAQAM ontvouwen zich verhalen van creativiteit en innovatie. Het is een plek waar muziek klinkt, kunst tot leven komt en waar talent gedijt.

Of je nu geïnteresseerd bent in muzieklessen, huiswerkbegeleiding, workshops of cabaretvoorstellingen, MAQAM heeft voor elk wat wils. Dus, stap uit je voordeur in Rhapsody en betreed de wereld van MAQAM. Welkom thuis! Bekijk voor het actuele programma de website van MAQAM.

Geïnteresseerd in een woning in Rhapsody? Hier komen regelmatig huurwoningen beschikbaar. Kijk voor het actuele aanbod van de huurwoningen op de website en wie weet tot ziens!