LeasePlan Tripp in Rhapsody

Een elektrische auto, bak- of stadsfiets, in Rhapsody staan die voor jou klaar. Samen spelen is leuk, maar samen delen eigenlijk ook. Met deze deelmobiliteit ben je supersonisch snel onderweg en lever je niet in op duurzaamheid.

CBRE Global Investors en LeasePlan zetten het platform Leaseplan Tripp op, dat al in vier wooncomplexen van het CBRE Dutch Residential Fund te gebruiken is. Rhapsody is daar één van: per uur huur je precies wat je nodig hebt om jouw bestemming te bereiken. De voertuigen staan gewoon in de garage: makkelijker kan bijna niet.

Stedelijke leefstijl & innovatief

Naast Rhapsody, vind je LeasePlan Tripp ook in De BrouwerIJ, Ada en Branie. Het platform past echt goed in deze tijd, waarin er weer oog is voor de community en we de voordelen van delen omarmen, net als de duurzaamheid van elektrisch rijden.

Frank, Asset Manager Residential, zegt hierover: “LeasePlan Tripp is voor CBRE Global Investors een mooie aanvulling op het gebied van deelmobiliteit. De wooncomplexen waar het platform wordt uitgerold zijn onderdeel van het CBRE Dutch Residential Fund. In het fonds zijn betaalbaarheid, welzijn, servicegerichtheid en innovatie belangrijke speerpunten. Dit betekent dat het fonds voor de lange termijn investeert in woonomgevingen waar mensen zich veilig, gelukkig en verbonden voelen met hun stad en wijk. Faciliteiten die waarde toevoegen aan een stedelijke leefstijl, zoals deelmobiliteit, dragen daar in grote mate aan bij.”

Meer lezen over LeasePlan Tripp? Ga naar dit artikel van het Vastgoedjournaal.