Nieuwe community host in The Villy

Nu verandert er nog niets, maar er komen een paar wijzigingen aan in de diensten rondom Rhapsody. De werkzaamheden van +James gaan per 1 juni naar een nieuwe community host in The Villy. Dat betekent dat je daar binnenkort kunt aankloppen voor al je vragen en verzoeken. Ook komt er drie dagen in de week een +Jack die het gebouw schoon, heel en veilig zal houden. Wat verandert er wanneer en bij wie moet je zijn? Je leest het hier.

Community host in The Villy

Een nieuwe community host van The Villy zal vanaf dinsdag 1 juni voor alle bewoners van Rhapsody klaarstaan. De diensten die nu door +James worden verricht zullen dus vanuit The Villy worden geregeld. Wanneer de community host aanwezig is, wie het is en wat de contactgegevens zijn, maken we zo snel mogelijk bekend. Weet in ieder geval dat je kunt appen, bellen, via de app berichten kunt sturen, maar dat je ook altijd welkom bent om even langs te lopen.

Bij The Villy vinden wij een hechte community zeer belangrijk. Daarom zal de community host naast de gebruikelijke service, zich ook actief bezighouden met een mooie programmering voor bewoners en andere buurtgenoten. Door middel van buurtinitiatieven en events ontstaat er een community-gevoel in de buurt: ons dorp in de stad.

+Jack: Peter
Een nieuw gezicht in Rhapsody: Peter gaat aan de slag als +Jack. Misschien ben je hem al tegengekomen, maar vanaf 17 mei is hij sowieso aanwezig op elke maandag, woensdag en donderdag tussen 7:00 en 13:00 uur. Hij spot een kapotte deur nog voordat jij hem hebt gezien, repareert hem zelf of schakelt een monteur in. Heb je hulp nodig bij een klein klusje in je woning? Ook daar helpt Peter je graag mee.

Wat verandert er voor jou?
Er zijn binnenkort andere mensen bij wie je aan kunt kloppen voor vragen of hulp. Maar de +James-app die je nu waarschijnlijk al gebruikt, blijft vooralsnog gewoon in de lucht. Heb je de app nog niet op je telefoon? Download deze dan in de App Store of Google Play. Tijdens de komende weken zal +James ook nog aanwezig zijn. Op de bekende aanwezigheidsuren kun je dus contact opnemen via 06 12404541 of rhapsody@plusjames.nl. Buiten die tijden kun je het beste contact opnemen met The Villy.

The Villy
Bos en Lommerplein 302
1061 CW Amsterdam
Email: rhapsody@thevilly.com
Mobiel: 06-15316075
Telefoon: +31 (0)20 225 00 71