Nieuwe pakketdienst in The Villy

Mega handig is de nieuwe pakketdienst MyPup die je nu als bewoner van Rhapsody kunt gebruiken. Vanaf nu kun jij je pakketjes in een kluisje in The Villy laten bezorgen. Ben je een dag de deur uit, dan raak je je pakketje dus niet kwijt bij de buren die precies niet thuis zijn als jij aanbelt. Je loopt gewoon even langs The Villy – sowieso al een gezellige plek om te zijn.

My Pick Up Points

MyPup staat voor My Pick Up Points (en heeft dus niets met een puppy te maken, das dan wel weer jammer). Het is een efficiënte en duurzame oplossing voor pakketbezorging en omdat het systeem met kluisjes werkt, is het Pick Up Point onbemand. Dat zorgt voor de meest hygiënische, eenvoudige en veilige oplossing voor iedere bewoner. Zeker met de 1,5 meter regel (die hopelijk snel geschiedenis wordt), is het een mooi systeem.

Hoe, wat, wanneer?

Vanaf nu staan de MyPup kluisjes in The Villy. Bestel je een pakketje, dan kan je hem hier laten bezorgen en voor je retouren/pakketje versturen hoef je niet meer naar een postpunt die kun je ook gemakkelijk en zonder extra kosten versturen via MyPup. Lees hieronder hoe het werkt;

  1. Maak eenmalig een account aan op www.mypup.nl/registreren of scan de QR code met je camera. (kies Aanmelden bij MyPup).
  2. Je ontvangt een welkomstmail met een simpele instructie.
  3. Geef bij online aankopen voortaan het MyPup-adres op als afleveradres.
  1. Je ontvangt vanaf nu al jouw pakketten altijd dezelfde dag in het Pick Up Point.

Download ook de MyPup app om nog makkelijker gebruik te maken van de diensten die MyPup biedt.