Wonen in Rhapsody

Het unieke woonconcept van Rhapsody in Amsterdam-West heeft al veel blije bewoners opgeleverd. De prachtige huurwoningen weten comfort en stijl perfect te combineren. Daarnaast ben je als bewoner onderdeel van een levendige community. Regelmatig worden er activiteiten georganiseerd in de KolenkitKas en ontmoet je elkaar in The Villy als centraal punt van Rhapsody.

Rhapsody kent de perfecte balans tussen het stadsleven en modern comfort. De ligging? Serieus te gek! Je bent niet alleen in de buurt van de binnenstad, maar ook middenin de hippe vibe van Amsterdam-West. Van trendy koffieplekjes tot vette street art, alles wat Amsterdam-West te bieden heeft, is om de hoek.

En alsof dat nog niet genoeg is, ben je binnen no-time op de A10 en kun je het OV zo oppikken. Tram, bus, je hebt het allemaal in de buurt. 

Woningen beschikbaar
Ben je enthousiast? Dan hebben we goed nieuws! Er zijn op dit moment enkele woningen beschikbaar! Appartementen met 1 of 2 slaapkamers die zomaar binnenkort jouw thuis kunnen zijn. Bekijk ons actuele aanbod en ontdek Rhapsody, waar jouw nieuwe avontuur begint. Schrijf je vandaag nog in!