Rhapsody Super West

SuperWest

Het Van Eesterenmuseum organiseert SuperWest, een tentoonstelling binnen én buiten het museum over de veranderingen in Nieuw West, de Kolenkitbuurt en Laan van Spartaan in West. 

De Manifestatie SuperWest bestaat onder andere uit een wandeling door de buurt langs bijzondere gebouwen. Buurtbewoners hebben een informatiefolder in de bus gehad. Niet in het bezit van een folder? Je kunt er ook een ophalen bij het museum. En voor de audiofielen is er ook goed nieuws: er is een audiotour beschikbaar op soundcloud.

Uiteraard voert de route langs Rhapsody, maar ook bijvoorbeeld Foyer op de Jacob van Arteveldestraat, de Laan van Spartaan, het Candy Castle aan de Erik de Roodestraat en Collage aan de Hoofdweg staan op de route.  

De afgelopen 20 jaar zijn er in deze wijken meer dan 25.000 woningen gebouwd. Dat gaat gepaard met vele bijzondere verhalen die je nu dus in het Van Eesterenmuseum kan zien, lezen en beluisteren. Ontdek zelf de bijzondere verhalen van SuperWest en maak ook zeker de wandeling langs de gebouwen en bijzondere plekken. Fijne wandeling alvast!