The Villy brengt dorpsgevoel naar de stad

Village + City = The Villy. Ga naar Bos en Lommer en check dit innovatieve huiskamerconcept bij Rhapsody. The Villy is er voor bewoners van Rhapsody én mensen uit de buurt. Hier ontmoet je elkaar, vind je een rustige werkplek en klets je bij met een kop koffie in de hand. Want ja, koffie is leven. Of thee, dat kan ook… in The Villy kan alles.

The Villy draait om het vergroten van het woongenot, sociale cohesie en lokale betrokkenheid. Ervaar het gevoel van een knusse, dorpse omgeving, maar dan in de dynamische stad. In deze ontmoetingsplek kun je altijd aanschuiven! Om te relaxen, werken of een pakketje op te halen, maar vooral om in contact te staan met anderen. Een hechte en sociale community bestaande uit omwonenden, lokale ondernemers en toevallige passanten.

Village living, in the heart of the city

The Villy is in opdracht van CBRE Global Investors ontwikkeld door Pubblik&Vos. Horeca Development betrok Coffeelab en de Hanex Hospitality Group en zo zijn er best wat partijen die precies doen waar ze goed in zijn, de beste ingrediënten voor een vet concept. Zo vet, dat je The Villy vaker tegen zult gaan komen. Die bij Rhapsody is de eerste, maar er zijn wilde plannen voor meer vestigingen in de Randstad. Lucky you als er een bij jou in de buurt komt, toch?

The Villy Makery & The Villy Works

Een dorps gevoel in de stad, daar zorgt een sterke community wel voor. Die perfecte combi van stad en dorp ervaar je in The Villy. Super gezellig, maar misschien wil je de ene dag wel socializen, terwijl je jezelf de andere dag liever in focus-modus achter je laptop parkeert. The Villy voelt je. Met The Villy Makery & The Villy Works vind jij de ruimte die je op dat moment nodig hebt. Lees alles over deze toffe plekken in dit artikel van Horeca Development.

To go

Corona maakt al onze levens nu net een stukje moeilijker (understatement?), maar er kan gelukkig al wel wat en hopelijk steeds meer! Bij The Villy kun je nu al langs voor to go. Echt een aanrader voor als je een keer de deur uit wilt. Kun je meteen zien hoe strak alles eruit ziet. Houd het goed in de gaten, want als we weer mogen, dan zien we je ook graag midden in de community!

Meer weten? Check dan ook dit artikel in Entree Magazine.